Hvem er vi?


DiaPhoni er et digitalt udviklingshus og bureau, hvor vi forener design og teknologi med strategi og forretningsforståelse. Vi har en spændende historie og er etableret helt tilbage i februar 1989 - og har i alle årene arbejdet med multimedia og digital-kommunikation.

Vi har primært fokus på udvikling af websites med intelligent integration til andre it-systemer og øvrige avancerede services. DiaPhoni udvikler og designer derfor corporate websites, kampagnesites, e-handel og borgerrettede selvbetjeningsportaler til store og mellemstore virksomheder, offentlige myndigheder, forsyningsselskaber og organisationer.

Det er typisk webløsninger, som håndterer store informationsmængder, som gør det let for både kunden og brugerne at agere i det digitale landskab.

Vi giver modspil
Vi ønsker at udfordre dig som kunde, - og vi giver dig et velment modspil, hvis vi ikke er enige i dine betragtninger. Vi analyserer dine processer og forretningen, så vi kan give det mest kvalificerede bud på en optimal og digital løsning, som sikrer den effektivisering eller succes, du efterspørger.

En solid og sund partner
DiaPhoni er selvfinansieret, og vi har drevet virksomheden med positivt resultat gennem alle årene. Ligeledes er udviklingen af vore software-produkter finansieret gennem driften. Alt det betyder, at vi i dag er en økonomisk stabil virksomhed med et CMS-produkt, som vi har stor succes med. Gennem mange år har vi fået tildelt den højeste AAA-kreditvurdering, en virksomhed kan få.

Et passioneret samarbejde
Vi består af passionerede ildsjæle, der med faglig stolthed løser kreative opgaveløsninger. Dit projekt bliver derfor ikke bare endnu et i rækken, men begyndelsen på et forhåbentligt langvarigt samarbejde. Sådan oplever vi det med vore øvrige nuværende kunder. Vi er en mindre, flad organisation, der prioriterer, at alle kunder får samme høje grad af service og support.

Teknologisk basis
DiaPhoni er en Microsoft Certified Partner-virksomhed. Dette betyder, at vores medarbejdere er certificerede i brugen af teknologi fra Microsoft. Dette formaliserede samarbejde giver os mange fordele ved udviklingen af produkter baseret på .NET og anden Microsoft-teknologi.


 
 
En netværksvirksomhed

Vi har fokus på samarbejde, - og det gælder på flere planer og i alle sammenhænge. Vi værdsætter et nært samarbejde med vore kunder højt, - og har yderligere et frugtbart samarbejde med vore nære samarbejdspartnere
og freelancers.

Da vi er en mindre organisation, rummer vi ikke alle faciliteter i huset, men det begrænser os ikke i at levere full service til vore kunder. Vi har gennem vore mange projekter og års erfaringer opbygget et netværk af underleverandører, som stiller samme høje krav til opgaveløsning og kreativitet, som vi selv gør. Derfor kan vi altid sammensætte det helt rigtige hold til en hvilken som helst udviklingsopgave.

Vi har faste samarbejdsrelationer med grafisk designer, tekst- og konceptmagere, web-udviklere med specialkompetencer.
 
  

 • video_woman_cover3
  WebEditor
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer
  adipiscing elit, sed diam nonummy
 • laptopmockup_sliderdy
  DiaPhoni A/S
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer
  adipiscing elit, sed diam nonummy