CMS WebEditor


Kan du skrive i Word - vil du også kunne bruge WebEditor!

Er du vant til at arbejde med Office eller andre Mac- og Windows-programmer, vil du straks føle dig hjemme i WebEditor, som har en simpel og overskuelig brugerflade.


WebEditor arbejder 100% efter WYSIWYG-principet (what you see is what you get) - som du kender det fra øvrige Mac og Windows-univers. WebEditor kan redigeres og anvendes på Mac og Windows, samt i gængse browsere. 
WebEditor læres på et par timer
Hverken du eller andre af virksomhedens medarbejdere behøver at have erfaring med programmering eller grafisk design.

Vær uafhængig af tid og sted
Al vedligeholdelse af hjemmesiden foregår i browseren. Ændringer kan derfor ske her og nu, nat eller dag, uanset hvor i verden du befinder dig, blot du har adgang til internettet.

I WebEditor redigerer du hjemmesidens indhold direkte i din webbrowser. Der skal ikke installeres ekstra software eller tilføjes komponenter. Du skal blot bruge en browser på en standard Mac eller Windows.
 
WebEditor Toolbox

Vores CMS er bygget rundt om toolbox'en, som udelukkende er synlig for dig, når du redigerer på websitet. Værktøjskassen ligger flydende på siden og indeholder de værktøjer, som du skal bruge til håndteringen af dit indhold.

Med WebEditor Toolbox er det muligt at indtaste og formatere tekst, indsætte billeder og hyperlinks, oprette tabeller og email-formularer. Nem og hurtig adgang til at ændre sideskabelon eller spalteopdelinger.

Alt sammen med samme lethed, som var det et tekstdokument i Word, du redigerede.


Top professionel support
Har du spørgsmål eller problemer, kan du ringe til vores support. Her kommer du for det meste i direkte kontakt med den ansvarlige udvikler. Hos os er der ingen ventetid eller uforståelig teknisk jargon. Dit problem bliver løst hurtigt og effektivt.

En økonomisk fornuftig løsning
Traditionelt ansættes specialuddannet personale til at vedligeholde en hjemmeside, typisk en webmaster eller en programmør. Dette er absolut ikke nødvendigt med hjemmesider baseret på WebEditor, for enhver kan problemfrit - uden nogen form for teknisk viden - bruge systemet.

Samtidigt opnår du en stor tidsbesparelse, når du arbejder med WebEditor, for alle opgaver forbundet med opbygningen og vedligeholdelsen af hjemmesiden er højt effektiviserede på grund af systemets intuitive og enkle brugerflade.
Fri support
Vi har udviklet vores CMS så enkelt og nemt, at vi tør give vore kunder fri support. Efter en kort introduktion kan kunderne overtage redigeringen af egen løsning.

Der er ingen dumme spørgsmål, når det gælder support til din webapplikation. Vi sidder klar til at hjælpe dig gennem spørgsmål vedrørende ændringer og tilføjelser i din WebEditor løsning. Vi kan også hjælpe med redigering. Vi udfører gerne tekstændringer, nye billeder eller anden indholdshåndtering.

Vi modtager gerne inspiration fra glade og engagerede kunder, så hvis du har ideer til, hvordan vores CMS løsninger kan blive endnu bedre, vil vi meget gerne høre fra dig.

 • video_woman_cover3
  WebEditor
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer
  adipiscing elit, sed diam nonummy
 • laptopmockup_sliderdy
  DiaPhoni A/S
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer
  adipiscing elit, sed diam nonummy