Strategi & design


Vi gennemtænker hele processen fra digital strategi, brugeroplevelse og informationsarkitektur til design og indhold.

Udvikling af webløsninger er en kompliceret proces, hvor vores projektledelse og planlægning sikrer, at du i sidste ende får et resultatorienteret website, en e-handelsløsning eller en webAPP, som leverer resultat og konverterer.

Vi vil gerne rådgive dig om din digitale tilstedeværelse og disponeringer. Før vi udvikler, designer og lancerer en digital løsning, vil vi sammen med dig som kunden fastlægge et mål, så vi alle er klar over, hvad vi arbejder hen imod.
 
Vores mål
Vi ønsker et meget tæt samarbejde med dig, så vi lærer dine processer og din forretning at kende. Samtidig hjælper vi med valget af den rette teknologi og integration, så du opnår dine forretningsmål og får en fleksibel webløsning, der passer til dine og dine brugeres behov.

Vi slipper dig ikke
Når din løsning er lanceret, slutter opgaven ikke for os. Vi vil løbende bidrage med indspark og opfordre til at videreudvikle og optimere din løsning. Vi vil sikre og anspore, at din applikation er opdatereret med nye teknologiske muligheder og tendenser i søgemaskineoptimering.

 
 
Teknik gjort helt enkelt
Vi forsøger at bringe udvikling og anvendelse i øjenhøjde. Vi laver komplicerede rutiner og funktioner i alle vore løsninger, men vi belaster ikke vore kunder med fagtermer og beslutninger, som de vanskeligt vil kunne tage stilling til. Vi forsøger at gøre de teknokratiske løsninger helt simple, med intuitive og grafiske brugerflader.

Vores succeskriterie er, at vi kan aflevere og overdrage en kundespecifik løsning til brugerne på et kursus af maximalt en halv dags varighed.
 
 

 • video_woman_cover3
  WebEditor
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer
  adipiscing elit, sed diam nonummy
 • laptopmockup_sliderdy
  DiaPhoni A/S
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer
  adipiscing elit, sed diam nonummy