Himmerland Boligforening


Webløsningen for Himmerland Boligforening på adressen abhim.dk er endnu et eksempel på en primær integrationsopgave.


Himmerland Boligforening er en af Jyllands største almene boligorganisationer med aktuelt ca. 7.500 lejemål fordelt på familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger. I Himmerlands lejeboliger bor der mellem 12 og 15.000 i og omkring Aalborg, i Skørping og i Mariager. Samtidig gennemgår boligselskabet i disse år en meget aktiv byggeproces. Himmerland bygger ungdomsboliger og renoverer kvarterer og bydele flere steder i Aalborgs omegn.

Himmerland anvender internt det administrative system EG Bolig til økonomi og håndtering af alle deres boliger, og til samspillet med deres beboere. Vi har derfor forestået en dyb integration med dette system, og lavet en kunderettet portal, hvor det er muligt for beboerne hele døgnet og alle ugens syv dage, at betjene sig selv, - helt uden at stå i kø på boligkontoret.


https://www.abhim.dk


Vi har på det seneste opgraderet den samlede løsning, så den med alle faciliteter er rettet mod de mobile enheder. Samtidig er fokus rettet mod at tilbyde opskrivning for nye kunder, som kan vælge boliger til en personlig venteliste.

Thorkild og Himmerland
Dette er sket i forlængelse af den igangværende og omfattende imagekampagne, som Himmerland gennemfører i samarbejde med bl.a. kommunikationsvirksomheden Combine. Kampagnen har ikke mindst til opgave at gøre endnu flere opmærksomme på de mange fordele, der er forbundet med at bo i netop Himmerland. Det sker - sådan som tilfældet har været i den hidtidige kommunikation - med en god portion humor.

Til formålet har de udviklet figuren Thorkild, personificeret af skuespilleren Troels Malling, som er den gennemgående person i kommunikationen. Han er en misundelig, mavesur mand - en af dem, der altid brokker sig. Karakteren og budskabet er nu indarbejdet som et bærende element på web og i webAPP.